Bezoek

Educatief

We willen scholieren en studenten op een leuke én leerzame manier kennis laten maken met innovatieve transporttechnieken en robots.

Kinderen en misschien zelfs wel (jong)volwassenen die naar hier komen, gaan zich een dag lang kunnen amuseren met alle ‘attracties’. We mikken dan ook vooral op kinderen vanaf een jaar of 5-6 tot zo’n 14 jaar.

De grootste droom van bedenker en eigenaar Luc Van Thillo, is dat hier jongeren naar buiten gaan die de smaak van technologie en techniek te pakken hebben en daarin willen verdergaan. Dat ze het gevoel krijgen dat ze hier iets bijgeleerd hebben. Luc komt zelf uit de sector en weet hoe moeilijk het is om juist personeel te vinden. Deels is dat ook een gevolg van het feit hoe er decennia lang werd geredeneerd: wie niet kan leren moet met zijn handen gaan werken. Maar nu hebben we meer en meer mensen nodig die de nodige technische opleiding hebben gehad. Liefst hoogopgeleid, want de techniek is enorm geëvolueerd.

Plan je bezoek

Ook benieuwd naar wat Robotland allemaal te bieden heeft?
Plan snel je bezoek!

Voor gezinnen

Robotland is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor gezinnen zijn wij een leuke daguitstap.

Voor groepen

Wil je kennis maken met de meest innovatieve transporttechnieken en robots van dit moment? Kom samen met je groep vrienden of kennissen ons park bezoeken!

Voor scholen

Wil je als leerkracht je leerlingen warm maken voor techniek?