Praktische info

Bezoek Robotland met de trein!

Met de NMBS-code die je vindt op je toegangsticket voor Robotland kan je op nmbs.be/discovery een Discovery Ticket kopen waarmee je 50% korting krijgt op je treinreis heen en terug naar Essen.

Let op! De rit moeten tussen 2 Belgische stations gebeuren.

Beste Robotland-fan,

JOEPIE!! Het aftellen kan beginnen! Binnenkort komen jullie genieten van Fun & Technology. Om deze dag vlot te laten verlopen, raden we u aan om volgende praktische zaken en afspraken te bekijken:

1.      Vervoer @ Robotland

Robotland heeft een ruime, gratis parking. Parkeer netjes naast elkaar en creëer voldoende plek voor iedereen. Controleer zeker of een bezoek met de trein mogelijk is. Het station van Essen bevindt zich op wandelafstand van Robotland.

2.      Aankomst @ Robotland

Voordat jullie het park betreden, zien jullie aan de linkerkant onze Iron-Man Robot. Ideaal voor een coole selfie! Via de kleine trap komen jullie in Robotland. Als dit niet zo evident is voor u, druk dan op de bel en een begeleider helpt u met plezier verder. Robotland is volledig rolstoeltoegankelijk!

3.      Start @ Robotland

Eens binnen neemt u de lift die u brengt naar de wondere wereld van Robotland. Houd alvast uw tickets bij de hand. Dit ticket wordt aan de zelfkassa, of aan de kassa van onze shop, gescand. In ruil voor de tickets ontvangt u Robotland-bandjes. Let op! Om deze polsbandjes te activeren moet u eerst een veiligheidsfilmpje bekijken in onze filmzaal. Nadien beantwoordt u de 5 veiligheidsvragen en is uw bandje geactiveerd. Geen paniek! U wordt met een glimlach verder geholpen.

Vraag ook naar onze gratis lockers!

4.      Lunchen @ Robotland

Van al dat actief bezig zijn, krijgt iedereen wel een beetje honger of dorst. In ons take-away restaurant vindt u een ruime keuze aan verschillende lekkere zaken aan democratische prijzen. Eigen lunch meebrengen mag, maar enkel met een tasje soep, drankje of een snack van Robotland.

Gouden Tip! Tijdens de schoolvakanties is het er van 11u tot 12u en vanaf 13u30 meestal wat rustiger. De warme keuken sluit om 16h00.

5.      Fun @ Robotland

Robotland is FUN en DOEN! Onze meer dan 70 exhibits mogen jullie allemaal bekijken en bedienen. Check zeker onze planning van de dag! Zijn er vragen of is er een panne? Aarzel dan zeker niet om onze begeleiders hierover aan te spreken.

Gaat u naar huis, maar is uw technologie honger nog niet gestild? Overweeg dan zeker een abonnement. Voor slechts 50€ mag u een heel jaar genieten van Fun & Technology. Meer nog! Met een abonnement van Robotland geniet u zelfs van 50% korting bij onze partners Technopolis en Hidrodoe.

6.      Contact @ Robotland

Kijk op onze website voor alle recente informatie. Bel naar het nummer 03/233.13.30 om een medewerker te spreken. Mail naar info@robotland.tv om antwoorden te krijgen op al uw vragen.